Gå ner i vikt snabbt / 8 veckors anpassad keto-diet planöversikt.
8 veckors diet

Gå ner i vikt snabbt / 8 veckors anpassad keto-diet planöversikt.

Gå ner i vikt snabbt 

Är det möjligt att gå ner i vikt snabbt ?.

Är det svårt att gå ner i vikt? Eller vill du gå ner i vikt snabbt? Du har kommit till rätt ställe för att gå ner i vikt snabbt. Förbered dig på att gå ner i vikt utan att bli störd av hunger. Nyligen har ett nytt namn dykt upp, som är ketodieten. väd är ketogen kost för något? 

 
 

 

Ketogen kost

Gå ner i vikt snabbt ! Keto programet är bästa sättet att gå ner i vikt snabbt, bara på 8 veckor!.

läs mer om Custom keto diet plan.

vad är keto diet


GRATIS keto Diet Ebook

skriv in din email så vi kan skicka gratis Ebook till dig

 

 

 

Viktminskning

 

Flera studier har visat att människor på en fettsnål, lågkolhydratdiet förbränner fett snabbare än de med en högkolhydratfattig diet. Detta beror främst på att lägre insulinnivåer orsakade av lågkolhydratdiet (keto) hjälper till att ta bort överskott av vatten från kroppen.

Under ketos upplever du reducerade nivåer av hunger, vilket kan vara extremt fördelaktigt för att kontrollera kaloriintaget och främja den totala viktminskningen. Det har noterats att lågkolhydratdieter också är effektiva för att minska visceralt fett, primärt lagrat i bukhålan. 

 

 

Förbättrad förmåga att fokusera

När du väljer en vanlig diet som sätter kolhydrater i kroppen, måste din hjärna hantera ökningen och sänkningen av sockernivåer som händer som ett resultat. Inkonsekventa energinivåer kan göra det svårt för hjärnan att fokusera. Med ketodieten är energikällan dock konstant och konsekvent. Hjärnan kan bättre hålla fokus

 

Här kan du läsa om 7 fördelar med keto-diten 

Du känner dig mer energisk

När du äter en vanlig diet är kroppen alltid på väg att ta slut på energi. Du måste ständigt äta och tanka. Med en keto-diet tappar kroppen dock sina fettreserver, en nästan oändlig energikälla. Kroppen kan då hålla konstant energinivå under hela dagen. Resultatet är att du känner dig mycket mer energisk.

Det hjälper dig att bekämpa diabetes

När du lider av typ II-diabetes upplever din kropp höga nivåer av insulin. Eftersom ketodieten tar överflödigt socker från din diet hjälper den att stabilisera HbA1c-räkningarna och vända typ II-diabetes.

 

 

 

 

 

 hur snabbt kan man gå ner i vikt 

När du har en betydande vikt att tappa eller en överhängande deadline (det klassåterförandet verkligen smög, va?), Att försöka kasta oönskade pund snabbt är ganska frestande. Här är vad du behöver veta för att göra effektivt och säkert!

Om du har mer att förlora förlorar du mer initialt. Det är faktiskt mer användbart att tänka på vikten du vill gå ner i termer av en procentandel av din nuvarande vikt snarare än ett antal pund. “För de flesta män är ett viktminskningsmål på 10 till 15 procent ett rimligt ställe att börja på”, säger Nisha Basu, MD, en primärvårdsläkare vid Beth Israel Deaconess Medical Center och instruktör vid Harvard Medical School. Så för en man som väger 225, skulle det vara 22 till 34 pund. För den som väger 350, tittar han på 35 till 53 pund – åtminstone som utgångspunkt. Den större killen kan därför också släppa mer pund i sina första få vägningar. “Viktminskningstakt är mycket varierande”, säger Basu. “Men i allmänhet, för de med mer vikt att gå ner, kan den initiala viktminskningen ske snabbare.”

Den första invägningen kan vara dramatisk. Det är inte ovanligt att se att nålen gör en tillfredsställande nedtappning under den första eller två veckorna när du ändrar dina vanor. “Generellt den första veckan kan de flesta gå ner flera kilo, vilket huvudsakligen är vattenvikt”, säger Basu. Varför? När du sätter din kropp på ett kaloriunderskott (dvs. äter färre kalorier än du bränner), går din kropp omedelbart till sina färdiga energilagrar (i grunden en form av socker) för att kompensera. I processen släpps vatten ut. Men när glykogenet är tömt och kroppen räknar ut behöver det ett annat sätt att hitta bränsle, det är då den faktiska viktminskningen börjar.

Inte alla viktminskningar är lika. Bortsett från den knepiga glykogen-drivna vattenvikten, kan kroppen bränna både fett (yay!) Och muskler (inte-så-yay) som bränsle. Inte bara det, att bränna fett för bränsle inte är lika lätt på mobilnivå som att bränna socker … eller protein (egentligen inte så-yay). “Viktutbildning och att äta tillräckligt med protein är nyckeln till att inte förlora för mycket muskelmassa”, säger Basu. “Att öka din muskelmassa kan också hjälpa till att bibehålla viktminskningen.” Därför kan styrketräning faktiskt vara viktigare än hjärt för att stödja en viktminskningsplan.

Det finns en legitim anledning att stimulering är nyckeln. Du hör antagligen hela den här tumregeln på 1 till 2 pund per vecka och tänker, “Psh, jag kan göra bättre än så!” men hör oss – och Harvard-läkaren – ut. “Nästan varje gång en patient förlorar en stor vikt på kort tid, säg 10 pund på en vecka, kommer patienten att få allt tillbaka och mer”, säger Basu. “Vidare har flera studier visat att denna jojo-bantning är skadlig för en persons långsiktiga hälsa.” Så i princip kan du släppa punden för återföreningen, men du kan vara i en knipa för att släppa dem igen (och mer) under de kommande fem åren framöver.

Superintensiva planer är inte så super. Okej, men tänk om du verkligen måste gå ner i mycket vikt? Se din läkare och motstå uppmaningen att prova vad du kanske har sett på TV! “Dessa extremt restriktiva dieter och träningsplaner med mycket hög intensitet lär inte ut hälsosamt ätbeteende eller hur man integrerar motion och aktivitet i en människas livliga liv”, säger Basu. Om du inte lär dig att göra verkliga livsstilsförändringar faller du tillbaka till dina gamla vanor och … du vet resten. “Dessutom minskar ämnesomsättningen drastiskt som svar på denna typ av viktminskning, vilket leder till att många människor återfår vikten även flera år på vägen”, säger hon. Vilket innebär i grunden en ännu svårare väg till viktminskning i framtiden.

Alla platåer – och kan hålla ut. Så tyvärr sitter du fast i att gå ner i vikt i en långsam takt trots allt. En ännu mer irriterande verklighetskontroll: Även den takten kommer oundvikligen att stanna. När en platå inträffar kan det vara så att du har låtit gamla gamla vanor komma tillbaka. Eller så kan du bara behöva göra ändringar i det du har gjort, även om den exakta planen fungerade så bra för bara några veckor sedan. “När en person börjar väga mindre behöver han färre kalorier för att stödja den nya kroppsvikten”, säger Basu. Men genom att helt enkelt justera delstorleken (mindre) eller prova nya övningar kommer du att förlora på nolltid.

 

 

 

 

Lämna ett svar